STYLE SWITCHER

ENGELLİLER ENTREGRE YÜKSEKOKULU

Giriş 24 ŞUBAT 2020 367 EEYO eeyo.anadolu.edu.tr
ENGELLİLER ENTREGRE YÜKSEKOKULU

Engelliler Entegre Yüksekokulu 1993-1994 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Bünyesinde bulunan bölümler, işitme engelli bireylerin eğitim gereksinimlerini karşılayabilecek teknoloji ile donatılmıştır. Engelliler Entegre Yüksekokulu’nun amacı, işitme engelli gençlere uygun meslek programlarında eğitim vermek ve topluma üretken bireyler olarak katılmalarını sağlamaktır.Bugüne kadar 407 mezun vermiştir.Engelliler Entegre Yüksekokulu’nda 1 yıl Türkçe Hazırlık Sınıfı vardır. Türkçe Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı’nı geçen öğrenciler 1. sınıftan başlamaya hak kazanırlar. Engelliler Entegre Yüksekokulu’nda 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans programları bulunmaktadır.

LİSANS PROGRAMLARI:
  • Grafik
  • Seramik
  • ÖNLİSANS PROGRAMLARI:
  • Yapı Ressamlığı
  • Bilgisayar Operatörlüğü
  • Giriş 24 ŞUBAT 2020 367 EEYO eeyo.anadolu.edu.tr

3 YORUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehen.

YORUM EKLE

EMİR