e-mail Serkan YILMAZ

Bu sayfa En iyi 1024*768 çözünürlükte görünür

4. sınıfların bahar dönemi kayıtları danışmanızın odasında yapılacaktır. Dikkat edilecek hususlar:

Onay zamanı: 15 Şubat Çarşamba: 09:30-12:00 arası
                        16 Şubat Perşembe: 10:00-16:30 arası

1. önce kendiniz, kullanıcı no ve şifrenizle, Internet üstünden öğrenci işlerinin sayfasına girerek almak istediğiniz derslerin kodlarını bilgisayara giriniz.Yaptıklarınızı kontrol edip, ondan sonra belirtilen zaman aralığında danışmanınıza onaylatınız.. Onay atılmayan kayıt geçerli sayılmayacaktır.

2. Özellikle onay için odanın boş olduğu saatleri seçiniz. Öğle vakti yemek yediğimizi de unutmayınız.

3. 22 Kredi den fazla (en fazla 25 kredi) ders almak isteyen (bir sene içinde mezun olabilecek) öğrencilerimizin dilekçe yazmaları gerekecektir. Dolayısıyla yanlarında A4 kağıdıyla getirmeleri iyi olacaktır.

4. Dersleri kontrol ederken bölüm kodlarına gereksinim duyacaksınız.  İNG=301; AIT=305; HEM=363; PDR=446; İSÖ=455; BTÖ=456; FBÖ=457; İMÖ=458; OKL=491; EBB=452 dir

5. Bu dönem  de seçmeli ders  alabileceksiniz. Seçmeli ders yükünüzü tamamlayabilmeniz için alacağınız bütün seçmeli dersler 3er kredilik olmalı. Toplam 5 tane seçmeli ders almalısınız. Bunların 3 tanesi bölüm dışı, 2 tanesi bölüm içi olmalıdır. Bölüm içi seçmeli dersten kastımız dersin FBO kodlu olmasıdır. Bölüm dışı seçmeli alacak olanlar mutlaka dersin hocasından "dersi almasında bir sakınca yoktur" diye bir yazıyı danışmanlarına getirmeleri gerekmektedir. Seçmelilerde her dersin kontenjanı vardır. Dolayısıyla önce isim yazdıran dersi alabilecektir. Danışmanınıza gelmeden seçmeli ders listelerine isim yazdırmanız ve alacağınız "dersi alacaktır" yazısını danışmanınıza getirmeniz gerekmektedir. Bu listelerde ismi olmayanlar dersi bilgisayara kodlasalar dahi dersi alamayacaklar ve bilgisayardan isimleri silinecektir. Eğer istediğiniz seçmeli dersleri almak istiyorsanız, kontenjanları dolmadan derslere bir an önce isim yazdırmanız gerekmektedir. A.B.D. olarak açacağımız seçmeli derslerin listesine pano dan veya Dr. Zeki Bayram'dan ulaşabilirsiniz. Zeki hocanızdaki listelere de isim yazdirmayı unutmayınız.

6.
  • Katkı payı 1. taksidi ve kayıt masrafını yatırmayan öğrenciler kayıt yaptıramayacaklardır.
  • Katkı payını Yapı Kredi B. öğrenci numaranızla yatırabilirsiniz.

Katkı kredisi alan veya 2005 girişli olup müracaat eden öğrencilerin ödemesi gereken %20 fark (44 YTL) (Güz dönemi başında ödenecektir)

7. Yıllık yazılarınızı yazmaya şimdiden başlayınız. Ayrıca yıllığa koymak için güzel resimler şimdiden çekmeye başlayınız.

8. Ders programı için A.B.D. sayfasını inceleyiniz (Kayıtlara yakın).

9. Kayıtlarınız belirtilen saatler dışında kesinlikle onaylanmayacaktır.

10 Kayıt-kırtasiye masrafı 20YTl. Yapı Kredi Bankasına yatırılacaktır.