Danışmanlığımda tamamlanmış ve devam eden tez konu başlıkları:

Doktora Tezleri

1. Akdağmadeni (Yozgat) yöresi kurşun-çinko, fluorit ve barit yatak ve zuhurlarının jeolojik ve kökensel incelenmesi (Doktora, A.R.Çolakoğlu, bitti 2000)

2. Havran-Tepeoba (Balıkesir) bakır-molibden-altın cevherleşmesinin jeolojisi ve kökeni (O. Zimitoğlu, devam ediyor)

3. Kırıkkale-Yozgat yöresi granitoidleri demir, bakır-molibden ve kurşun cevherleşmelerinin oluşumunda magma karışım süreçlerinin rolü (O. Delibaş, devam ediyor)

Yüksek Mühendislik Tezleri

1. Başnayayla (Yozgat) molibden cevherleşmesinin jeolojik ve mineralojik-petrografik incelenmesi. (Y.Mühendislik, E.Kuşçu, Bitti 1996)

2. Domaniç (Kütakya) porfiri bakır-molibden cevherleşmesinin jeolojik-mineralojik-petrografik incelenmesi (Y.Mühendislik, İ.Cengiz, Bitti 1997)

3. Karacaali (Kırıkkale) granitoidi demir, bakır-molibden ve kurşun cevherleşmelerinin oluşumu ve kökeni (Y.Mühendislik, O.Delibaş, Bitti 2002)

4. Malatya-Yeşilyurt altınlı fluorit cevherleşmelesinin oluşumu ve kökeni (Y.Mühendislik, M.K.Revan, Bitti 2003)

5. Mineralojik bileşim ve mikro yapı-doku değişimlerinin klinker örneklerinde kırılma fonksiyonuna etkileri (Y.Lisans, D.Benzer, Bitti 2003)

6. Terziali-Çayağzı (Kırşehir) yöresi altın içeren silisli zonların oluşumu ve kökeni (Y.Lisans, E.Coşkun, Bitti 2003)

7. Adıyaman-Sincik yöresi bakır ve altın içeren kuvars damarlarının oluşumu ve kökeni (Y. Mühendislik, B.Gültekin, Bitti 2004)

8. Kabataş (Kemaliye-Erzincan) porfir bakır-altın zuhurunun oluşumu ve kökeni (Y. Mühendislik, C. Doğanalp, devam ediyor)

9. Tuğla ürünlerinde renklenmeyi etkileyen mineralojik ve bileşimsel faktörlerin araştırılması (Y. Mühendislik, S. Akın, devam ediyor)

10. Kırşehir Masifi metamorfitlerinde altın zenginleşmeleri; Tipleri ve kökenleri (Y. Mühendislik, I. Aydınlı, devam ediyor


Anasayfa