2000-2010 yılları arasında Artistik Cimnastik Milli Takımında sporcu olarak yarıştım. 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi'nden, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulunun Spor Bilimleri programını birincilikle bitirerek mezun oldum. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde, Spor Bilimleri Teknolojisi alanında yüksek lisansımı, 2023 yılında Spor Biyomekaniği ve Motor Kontrol Anabilim Dalında Doktora öğrenimimi Serdar Arıtan'ın danışmanlığında tamamladım.

2014 yılından beri Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktayım. Doktora sonrası çalışmalarımda Hareket Analizi, Cimnastik Biyomekaniği, İnsan Hareketinin Modellemesi ve Kontrolü, ve Bilgisayar Benzeşimleri ilgi alanlarımı oluşturmaktadır.

Detaylı özgeçmişim için: Özgeçmiş